Aikataulu
Sarjat/Lajit 17.05. klo 18:00 alkaen:
Lajien lisätiedot
Ilmoittautuminen 12.05.2022 mennessä
Lisätiedot: Laskutetaan oman piirin seuroilta. Jälki-ilm.6€/laji, maksetaan käteisellä kilpailupaikalla.
Ilmoittautumismaksut 6€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 12 € / laji.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Kimmo Knaapi
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja HUOM!
KILPAILU ON SIIRTYNYT viikolla Raision kuntoradan talvisten olosuhteiden takia !

Sarjoittain 3-henkinen joukkuekilpailu. Joukkueen muodostaa kolme (3) juoksijaa. Seuran kolme parhaiten sijoittunutta juoksijaa muodostaa seuran I-joukkueen, lähinnä seuraavat kolme II-joukkueen jne. Joukkuesijoituksia määrättäessä joukkueen juoksijoiden sijaluvut lasketaan yhteen ja pienimmän pistemäärän saavuttanut joukkue on voittanut.
Tasapisteiden sattuessa kolmannen juoksijan sijoitus ratkaisee järjestyksen siten, että se joukkue voittaa, jolla on parempi kolmas juoksija.

Osanoton varmistus sähköisesti 45min ennen lajin alkua osoitteessa tuloslista.com

VERKKOVARMISTUSKOODI: Raisio17