Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut

Palautteen lähettäminen

Ennen palautteen lähettämistä tutustu seuraaviin kohtiin

  • Kansalliset kisat haetetaan marraskuussa. Maaliskuun jälkeen kisoihin ei enää voida lisätä lajeja. Ne tulee ilmoittaa piirin toimesta piirikunnallisiksi lajeiksi (avoimiksi aluekilpailuiksi). Tammikuun 15. päivän jälkeen ei hallikisoihin voida enää lisätä lajeja.
  • 9-vuotiaiden sarja on nuorin, mitä voidaan käyttää järjestelmässä.
  • Kilpailuille tulee ilmoittaa ilmoittautumisten sähköpostiosoite, jonne ilmoittautuneet lähetetään ilmoittautumisajan umpeuduttua.
  • Hallintalinkki kilpailunjärjestäjälle lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen 30 päivää ennen kilpailua.
  • Lisenssit näkyvät järjestelmässä vasta kun ne kirjautuvat SUL:n lisenssirekisteriin, joka kestää maksun maksamisesta yleensä rahaliikenteelle tavanomaiset 2-3 arkipäivää.
  • Automaattisesti päivitetyt PB ja SB-tulokset toimittaa Tilastopaja. Tiedot päivittyvät muutaman päivän viiveellä, koska tulokset tarkistetaan. Hallitulokset eivät pääsääntöisesti kelpaa ulkoradoilla ennätyksiksi ja päinvastoin.
  • Jos urheilijan lisenssissä on nimi, sukupuoli tai ikä väärin, ota yhteyttä omaan seuraasi. Jos lisenssin seura on väärä, ota yhteyttä SUL:n.
 
PALAUTTEEN LÄHETTÄJÄN TIEDOT
Nimi 
Sähköpostiosoite 
 
PALAUTTEEN VASTAANOTTAJA JA AIHE
Kilpailukalenteri.fi:n ylläpito. Kilpailukalenteri.fi-palvelua koskevat asiat kuten hallintalinkki, ilmoittautumistiedosto, PB ja SB -tietojen virheet, parannusehdotukset yms.
SUL. Kansallisten kilpailujen tiedot.
SUL. Urheilijalla on väärä seura lisenssitiedoissa.
Piiri/alue . Piirin myöntämien kilpailuiden ja aluekilpailuiden tiedot.
 
VIESTI
Viesti 
 
VARMISTUS
  Kirjoita alla olevaan laatikkoon urheilu. Tällä varmistusmenettelyllä vähennetään tämän palautelomakkeen kautta lähetettävän roskapostin määrää.
Varmiste