Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut

Ilmoittautumismaksujen kerääminen Kilpailukalenteri.fi:ssä

Kilpailuja järjestävät voivat kerätä kilpailuidensa ilmoittautumismaksut ilmoittautumisvaiheessa. Ilmoittaja maksaa ilmoittautumismaksut verkkopankkitunnuksillaan ilmoittautumisen lopuksi.

Seura voi ottaa ilmoittautumismaksujen maksun käyttöön kilpailukohtaisesti. Ilmoittautumismaksun määrän voi asettaa lajikohtaisesti ja siihen voi kohdistaa seurakohtaisia alennuksia (esim. järjestävän seuran urheilijat puoleen hintaan). Määräalennukset eivät ole mahdollisia. Ilmoittautumisten maksaminen otetaan käyttöön ja sitä hallinnoidaan kilpailun hallintalinkin avulla.

Ilmoittautumismaksujen kerääminen vaatii, että seura on tehnyt sopimuksen maksuoperaattorin kanssa. Maksuoperaattori huolehtii rahaliikenteestä seuran ja ilmoittajan välillä. Seura voi solmia sopimuksen maksupalveluoperaattorin kanssa alla olevalla lomakkeella. Maksupalveluoperaattori on Paytrail Oyj.

Suomen Urheiluliitto (SUL) maksaa palvelusta seurakohtaisen kuukausimaksun niiltä kuukausilta kun palvelu on seuran käytössä. Sopimusta tehtäessä seura ilmoittaa minä kuukausina palvelu on käytössä.

Palvelun kautta kerätyistä ilmoittautumismaksuista peritään kiinteä kulu ja lisäksi maksun kokonaissummasta tietty prosenttiosuus. Kiinteän kulun ja prosenttiosuuden määrä riippuu ilmoittautujan valitsemasta maksutavasta. Maksutapahtumista perittävät kulut on esitetty Paytrailin hinnastossa.

Sopimuksen solmiminen maksuoperaattorin kanssa

Täytä alla olevat tiedot seurasta.

Seuran tiedot

Seuran nimi
Seuran Y-tunnus
Puhelinnumero
Katuosoite
Postilokero
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa
Sähköpostiosoite
Tilinumero

Seuran yhteyshenkilö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Seuran laskutustiedot

Katuosoite
Postilokero
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa
Sähköpostiosoite

Maksupalvelu on seuran käytössä (vuosittain)

Tammikuussa Helmikuussa
Maaliskuussa
Huhtikuussa
Toukokuussa
Kesäkuussa
Heinäkuussa
Elokuussa
Syyskuussa
Lokakuussa
Marraskuussa
Joulukuussa

Lisätiedot, kommentit, yms

Palveluun liittyvät sopimusehdot: sopimusehdot.
Sopimusehtojen hyväksyntä: