Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
AM-esteet T/P 15 ja 14 sekä Karhulan keskuskentän kesäkisa
la 13.07.Kotka, Karhulan keskuskenettä, Urheilukatu 1, Kotka
Järjestävä seuraKarhulan Katajaiset
WA-luokka-
WWW 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 13.07. klo 11:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 09.07.2024 mennessä
Lisätiedot: Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse [email protected] viimeistään torstaina 11.7.2024 klo 16:00 mennessä. Jälki-ilmoittaumisen yhteydessä on toimitettava kuitti/tosite jälki-ilmoittautumismaksun suorittamisesta.
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 30 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Kilpailuvastaava Sanna Lahti
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja Karhulan keskuskentän kesäkisan palkintoina kolmelle parhaalle jätskilahjakortit! Mitalit jaetaan vain aluemestaruuskisana juostavissa esteissä. Palkintojenjakoja suoritetaan lajien jälkeen tulosten valmistuttua (seuraa kuulutusta). Tulokset: https://live.tuloslista.com/15519

Huom! T14 ja T15 sekä P14 ja P15 1500 m esteet on eteläisen alueen aluemestaruuskilpailu! Jälkikäteen lisätyissä lajeissa eli T14 ja P14 1500m AM-esteissä ei ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksaminen toimi. Tilinumero osallistumismaksun suorittamista varten on FI27 5172 2040 0004 47 / Karhulan Katajaiset. Osallistumismaksu tulee olla suoritettu ennen kilpailun varmistusta! Kuitti maksusta tulee lähettää sähköpostiin [email protected]

Kilpailussa on sähköinen varmistus kaikissa lajeissa. Varmistus on tehtävä viimeistään 60 minuuttia ennen lajin alkua. Olkaa tarkkoja, että saatte kuittauksen onnistuneesta varmistuksesta! Tarkistakaa myös live.tuloslista.com sivustolta, että varmistuksenne näkyy lajinne kohdalla.

Varmistaminen tapahtuu osoitteessa: https://www.tuloslista.com/varmistus/

Varmistuksen salasana: KOTKA-AM


Kilpailunumerot on käytössä vain juoksuissa. Numerot noudettavissa kuuluttamon edestä katsomosta ja palautetaan juoksun jälkeen samaan paikkaan. Varaa mukaan omat hakaneulat!


Päivitetty aikataulu on lisätty kilpailukalenteriin ja live.tuloslista.com

Ohjeistusta kenttälajeihin:
Sarjoissa T9, P9, T11 ja P11 sekä pituudessa että kuulassa jokaisella urheilijalla on neljä (4) suoritusta. Muissa sarjoissa yleisurheilusääntöjen mukaiset 3+3 (työntö- ja hyppyjärjestystä ei kuitenkaan käännetä).

Omien heittovälineiden (kuulan) välinetarkastus katsomorakennuksen takana sijaitsevassa hallissa. Välinetarkastus on suoritettava aikaisintaan 45 ja viimeistään 15 minuuttia ennen kyseisen sarjan alkua. Lisätiedot: Jani Puhakka p. 040 5455916