Aikataulu
Sarjat/Lajit 14.04. klo 11:00 alkaen:
Lajien lisätiedot
Ilmoittautuminen 12.04.2024 mennessä
Lisätiedot: Ilmoittautua voi myös sähköpostitse [email protected]. P/T 9-15v ilmoittautumismaksu 6€, jälki-ilmoittautuminen 10€ Jälki-ilmoittautumiset kisakansliaan viimeistään 45min. ennen lajin alkua.
Ilmoittautumismaksut 6€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 15 € / laji.
Tilille FI20 5710 0420 0748 90
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Emilia Maaskola
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 040 5442915
Tulospalvelu
Lisätietoja 9-15-vuotiaat 6€, 17-vuotiaat-aikuiset 10€,jälki-ilmoittautuminen 15€
Hölkkäsarjat M/N 5,7 km, joihin ilmoittautuminen sähköpostitse 12.4. mennessä tai jälki-ilmoittautuminen paikan päällä 45min ennen.
Osanoton varmistus ja kilpailunumeron haku kisakansliasta. (Paavo Nurmen stadion, katsomon alla)

VARSYN pm-maastot säännöt:
Osallistumisoikeus:
P/T14 sarjat 2010 syntyneet
P/T15 sarjat 2009 syntyneet
M/N17 sarjat 2007-08 syntyneet
M/N19 sarjat 2005-06 syntyneet
M/N sarjat saa osallistua tänä vuonna vähintään 16 vuotta täyttävä urheilija.

Avoimet pm-kisat M/N-M/N17, kolme parasta/sarja palkitaan.

P/T14-15 sarjoissa pm-mitalit vain VARSY:n seurojen urheilijoille.

Pojilla ja tytöillä on oma yhdistetty joukkuekilpailu P14-15 ja T14-15, joissa joukkueen muodostaa kolme (3) juoksijaa. Seuran kolme parhaiten sijoittunutta juoksijaa molemmat ikäluokat huomioiden muodostaa seuran I-joukkueen, lähinnä seuraavat kolme II-joukkueen jne. Joukkuesijoituksia määrättäessä joukkueen juoksijoiden sijaluvut lasketaan yhteen ja pienimmän pistemäärän saavuttanut joukkue on voittanut.
Tasapisteiden sattuessa kolmannen juoksijan sijoitus ratkaisee järjestyksen siten, että se joukkue voittaa, jolla on parempi kolmas juoksija. Joukkuekilpailussa mahdolliset tasatilanteet ratkaistaan kaikista sijoituksista (jos seuran 3:lla ja 4:lla juoksijalla on sama sijoitus, ratkaisee aika). Molemmissa joukkuekilpailuissa palkitaan 3 parasta VARSY:n seuran joukkuetta.