Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Aluekisat
Avoimet Aluemestaruusottelut
la-su 13.-14.07.Kauhava, Kauhavan urheilukenttä
Järjestävä seuraKauhavan Wisa
WA-luokka-
WWW 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 13.07. klo 10:00 alkaen: 14.07. klo 10:00 alkaen: 15.07. klo 00:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 10.07.2024 mennessä
Lisätiedot: Jälki-ilmoittautuminen sähköpostilla 11.7 mennessä sähköpostilla [email protected]
Ilmoittautumismaksut 12€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 20 € / laji.
Tilille FI02 4744 1020 0138 10
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Arto Valkama
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 0400 269207
Tulospalvelu
Lisätietoja Viralliset kilpailupäivät 13-14.7.24

Kilpailuohjeet:
Osanoton varmistus 45 min ennen kunkin sarjan ensimmäistä lajia kilpailukansliaan, joka sijaitsee maalirakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Jokaiselle jaetaan varmistuksen yhteydessä numero, jota tulee käyttää jokaisessa kisassa. Seipäässä se voi olla selkäpuolella.

Kilpailunumerojen jaon yhteydessä tarkistetaan osanottomaksujen maksu. Varaa kuitti mukaan. Maksamattomat osanottomaksut maksettava käteisellä rahalla.

Juoksuissa jaetaan lähtöpaikalla reisinumerot, jotka tulee kiinnittää oikean reiden oikealle puolle. Numerot palautetaan maalissa toimitsijalle.

Kilpailujen aikataulu on tiukka, joten jokaiselta urheilijalta odotetaan valmiutta omaan suoritukseen heti kun lupa annetaan. Aikatauluun saatta tulla muutoksia kisapäivän aikana, niistä tiedotetaan kuulutuksen kautta.

Katsojien ja huoltajien paikka on katsomossa rataa kiertävän aidan ulkopuollle. Jos kentälle on mentävä, on noudattava erityistä varovaisuutta, ja poistuttava katsomoon heti kun tehtävä on suoritettu. Keskikentällä oleskelu on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty.

Kisoissa palkitaan Aluemestaruus mitalein kolme parasta mahdollisimman pian sarjan lajien päätyttyä. Jos jonkun sarjan voittaa alueen ulkopuolinen urheilija, palkitaan myös hänet.

Kilpailujen ajan huoltorakennuksessa palvelee kioski, käyttäkää sen palveluja, tuette samalla järjestävien seurojen toimintaa.

Hyvää kisapäivää kaikille !