Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
SM-kilpailut
Moukarinheiton talvimestaruuskilpailu, KISA SIIRRETTY
su 18.02.Kaustinen, Nikulan heittopaikka
Järjestävä seuraKaustisen Pohjan-Veikot
WA-luokkaE
WWWhttps://veikot.kaustinen.fi 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 18.02. klo 10:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 11.02.2024 mennessä
Lisätiedot: Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Ilmoittautumismaksut 18€ / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Toimisto
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 040 5228977
Tulospalvelu
Lisätietoja KILPAILUOHJEET MOUKARIN TALVIMESTARUUS 18.2.2024

KISAKANSLIA Sijaitsee ravikatsomon toimistossa ja on avoinna 18.2. klo 9.00 alkaen.

OSANOTON VARMISTUS tehdään sähköisesti viimeistään tunti ennen oman sarjan alkua https://www.tuloslista.com/varmistus Varmistukseen vaadittavan seurakoodin saa pyytämällä numerosta 040 7167 869 viestillä, aikaisintaan torstaina 15.2. klo 12.

KILPAILUNUMEROT noudetaan kilpailukansliasta. HUOM! Kilpailunumeron nouto ei ole osanoton varmistus. Osanotto tulee varmistaa sähköisesti!

SUORITUSPAIKALLE MENO Kokoontuminen heittopaikalla vähintään 30 min ennen kisan alkua (huomioi oman ryhmäsi heittäjämäärä). Heittopaikka n:o 2 lähinnä ravikatsomoa, heittopaikka n:o 1 ravikatsomosta kauempana Harjoitusheitot 2 kpl. Kilpailijoiden esittely ennen kisan alkua.

OMIEN HEITTOVÄLINEIDEN KÄYTTÖ on sallittua ja välineet on tuotava tarkistettavaksi ravikatsomon ala-aulassa olevaan tarkastuspaikkaan/kisakansliaan viimeistään 1 tunti ennen oman sarjan alkua. Järjestäjä huolehtii välineet kilpailupaikalle. Kisan jälkeen kilpailija huolehtii itse välineensä heittopaikalta.

VERRYTTELYALUEET Ulkona tai sisätiloissa ravikatsomossa.

Pakkasraja kisoille on -15. Huomioon otetaan myös voimakas tuuli tai lumisade. Olosuhteiden arvio ylituomarin toimesta torstaina illalla. Varapäiväksi on asetettu su 18.2.2024.

Makkaranpaistopiste ulkona ja kisakahvio Nikulan raviradan sisätiloissa palvelee yleisöä ja toimihenkilöitä koko kisojen ajan.

https://live.tuloslista.com/14576