Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
Pohjois-Savon 9 -15 v. Sisulisa huipentuma
la-su 29.-30.07.Iisalmi, Sankariniemen kenttä, Asevelikatu 2
Järjestävä seuraIisalmen Visa
WA-luokka-
WWWhttps://www.iisalmenvisa.com 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 29.07. klo 10:00 alkaen: 30.07. klo 10:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 23.07.2023 mennessä
Ilmoittautumismaksut 6€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 12 € / laji.
Tilille FI8350680640121875
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: kisatoimisto
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 044 0820621
Tulospalvelu
Lisätietoja KILPAILUOHJEET

Osanotto-oikeus
Urheilija saa kilpailla vain omassa ikäsarjassa kilpailua kohden. Kilpailijalla on osallistumisoikeus kuuteen lajiin koko kilpailun aikana. Kävelyt eivät kuulu em. kiintiöön. Osallistuminen vain omaan ikäsarjaan. Kilpailu on avoin myös muiden piirien urheilijoille!

Kilpailulisenssit
Urheilijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Urheilijalla on velvollisuus tarvittaessa osoittaa, että kuluvan vuoden lisenssimaksu on maksettu.

Ilmoittautumismaksut
Ilmoita maksaessasi URHEILIJAN NIMI, SARJA ja SEURA. Mikäli ilmoittautumismaksut maksettu 27.7. jälkeen, valmistaudu esittämään maksukuitti kilpailukansliassa.

Kilpailukanslia
Kilpailukanslia on auki klo 9:00 alkaen kioskikatoksessa.

Säännöt
9-13-vuotiaiden kilpailuissa noudatetaan Lasten yleisurheilusääntöjä.14-15-vuotiaiden kilpailuissa noudatetaan Suomen Urheiluliiton yleisurheilun mestaruuskilpailusääntöjä sekä IAAF:n yleisurheilun kansainvälisiä sääntöjä.

Kenttälajeissa suoritusten määrä on 3+3:
Kaikilla kilpailijoilla on kenttälajeissa 3 suoritusta ja 8 parasta pohjoissavolaista jatkavat tämän jälkeen vielä 3 suoritusta. Kilpailun ulkopuoliset (muiden piirien urheilijat) pääsevät mukaan lisäkierroksille, jos tulos on vähintään yhtä suuri kuin 8. finalistilla. Jos osanottajia on kahdeksan tai vähemmän kaikki suorittavat kuusi kierrosta.
Moukarinheitto:
Moukarinheitto tapahtuu Ratakadun heittopaikalla. Ratakadun heittopaikka sijaitsee noin 3,5 km:n päässä Sankariniemen stadionilta, jalkapallohallin vieressä. Reitti Ratakadulle kulkee kaupungin halki pääkatua pohjoispuolelle, jossa kääntyminen valo-ohjatusta risteyksessä oikealle Kilpivirrantielle. Tästä heittopaikalle on matkaa noin 1200 m. Parkkipaikan osoite (jalkapallohallin edessä) on Ratapellonkatu 22. Jokainen seura huolehtii itse kuljetuksesta kilpailupaikalle.

Rimankorotukset
korkeus; Kilpailussa hyppää useampi ikäluokka yhtä aikaa. Riman korotukset 5 cm välein, kun kilpailussa on jäljellä yksi kilpailija jostakin ikäluokasta niin kilpailija voi valita myös pienemmän korotuksen (3 cm). Muiden
vielä mukana olevien ikäluokkien kilpailijat jättävät nämä korkeudet väliin ja kilpailu jatkuu heillä normaalisti 5 cm korotuksella.
seiväs; Kilpailussa hyppää useampi ikäluokka samaan aikaan. Riman korotukset 10 cm välein, kun kilpailussa on jäljellä yksi kilpailija jostakin ikäluokasta niin kilpailija voi valita myös pienemmän korotuksen (5 cm). Muiden
vielä mukana olevien ikäluokkien kilpailijat jättävät nämä korkeudet väliin ja kilpailu jatkuu heillä 10 cm korotuksella.

Rintanumerot
Kilpailijalla on oltava numero kaikissa lajeissa. Kilpailunumerot ovat noudettavissa kilpailukansliasta seurakohtaisesti. Samaa numeroa käytetään molempina päivinä. Numerot pitää palauttaa kioskin luona olevaan laatikkoon. Palauttamattomasta numerosta peritään 7 eur/kpl.

OSANOTON VARMISTUS
Osanoton varmistus kenttälajeissa viimeistään n. 15 min ennen lajin alkua suorituspaikalla.

Juoksuissa verkkovarmistus on tehtävä viimeistään 1 tunti ennen lajin alkua osoitteessa: https://www.tuloslista.com/varmistus/

Verkkovarmistusohje:
Valitse kilpailujen listasta 29.-30.7.2023 Sisuhuipentuma ja valitse seura, jonka varmistuksia haluat tehdä.
Syötä seurakoodi IISVISA23 (kaikilla seuroilla sama) ja tee varmistus, paina muutosten esikatselu ja lopuksi tallenna tiedot.
Onnistuneesta varmistuksesta tulee sähköpostikuittaus (huom. voi mennä roskapostiin). Mikäli verkkovarmistaminen ei onnistu, ota välittömästi yhteys tulospalveluun: 044-3419962 / Pirjo (viesti/soitto). Vain ajoissa osanottonsa varmistaneet urheilijat pääsevät mukaan kilpailuun!


Loppukilpailut
Pikamatkoilla (40m/60 m/100m) juostaan alkuerät, jos lajissa on yhdeksän kilpailijaa tai enemmän. Alkueristä kahdeksan (8) parasta pääsee aikojen perusteella loppukilpailuun.
Jos varmistusten jälkeen kilpailijoiden lukumäärä jää kahdeksaan tai alle, laji juostaan suoraan loppukilpailuna, aikataulussa alkuerien paikalla. Muut juoksumatkat juostaan suoraan loppukilpailuina.

Omien heittovälineiden tarkistus/punnitus
Omien heittovälineiden tarkistus/punnitus on tehtävä vähintään 45 minuuttia ennen kilpailun alkua. Tarkistuspiste sijaitsee välinevarasto-/ huoltorakennuksessa (pääovi).
Huom! Myös Ratakadun kentällä käytettävät omat välineet on mitattava myös yllä mainitulla mittauspaikalla.

Päällekkäin menevät aikataulut
Juoksuissa urheilijan tulee olla lähtöviivalla oikeaan aikaan.
Kenttälajeissa urheilija voi suorittaa suoritusjärjestyksestä poikkeavassa paikassa. Asiasta on ilmoitettava kyseisen lajin lajijohtajalle. Kenttälajien osanotonvarmistukset tehtävä ajallaan.


Urheilijoiden oleskelu kentällä
Verryttely on tehtävä kentän ympäristössä. Kentän takana on verryttelyyn soveltuva pururata. Vetoharjoittelut ulkoradoilla häiritsemättä kilpailua.

Huoltajien / vanhempien oleskelu kentällä
Suorituspaikoille saavat mennä vain urheilijat ja toimitsijat. Huoltajien paikka on katsomossa.

Pukuhuoneet ja pesutilat
Pukuhuoneet ja pesutilat sijaitsevat huoltorakennuksessa.

Palkintojen jako
Hyppyjen ja heittojen palkinnot jaetaan välittömästi kisan jälkeen palkintojenjakopaikalla, jonne lajijohtaja ohjaa parhaat.
Moukarin palkinnot jaetaan Ratakadulla moukarin lajijohtajan toimesta.
Juoksujen palkintojen jaetaan ensi tilassa tulosten valmistuttua. Seuraa kuulutuksia.

Ensiapu
Ensiapulaukku löytyy kisatoimistosta, kioskikatoksessa. Normaaliin kylmähoitoon tarkoitetut jää-/kylmäpussit ovat kilpailijoiden omalla vastuulla. Paikalla on myös ensiapuhenkilö.

Tulokset
Katsomorakennuksen takaseinällä on tulostaulut, joihin tulokset tulevat lajien valmistuttua. Tulokset nähtävissä myös; https://live.tuloslista.com/

Ruokailu
Kisapurtavaa löytyy KIOSKISTA. Myytävänä kahvia, teetä, pullaa, makkaraa, virvokkeita, jäätelöä ym.
HUOM! Maksutapoina toimivat käteinen ja pankkikortti.


Järjestäjä: Iisalmen Visa, yleisurheilu

Menestystä kilpailuun,
Iisalmen Visa ry.