Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
Pohjois-Savon 9-15v. piirihuipentuma
la-su 30.-31.07.Varkaus, Kisapuiston kenttä
Järjestävä seuraVarkauden Kenttä-Veikot
WA-luokka-
WWWhttp://varkkv.fi/ 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 30.07. klo 10:00 alkaen: 31.07. klo 10:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 27.07.2022 mennessä
Lisätiedot: Jälki-ilmoittautumiset viimeistään 28.7. kello 18 mennessä fabr[email protected] Kilpailupäivänä EI oteta jälki-ilmoittautumisia!
Ilmoittautumismaksut 6€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 12 € / laji.
Tilille FI82 5500 0840 0103 53
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Julia Fabritius
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 050 4407109
Tulospalvelu
Lisätietoja AIKATAULU PÄIVITETTY 29.7. => la pikajuoksujen loppukilpailut siirretty aiemmaksi, T13 kiekko siirretty iltapäivälle

Kilpailuohjeet:

Osanotto-oikeus
Urheilija saa kilpailla vain omassa ikäsarjassa kilpailua kohden. Kilpailijalla osallistumisoikeus kuuteen lajiin koko kilpailun aikana. Kävelyt ei kuulu em. kiintiöön. Osallistuminen vain omaan ikäsarjaan. Avoin myös muiden piirien urheilijoille.

Kilpailulisenssit
Urheilijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Urheilijalla on velvollisuus tarvittaessa osoittaa, että kuluvan vuoden lisenssimaksu on maksettu.

Ilmoittautumismaksut
Ilmoita maksaessasi URHEILIJAN NIMI, SARJA ja SEURA. Mikäli ilmoittautumismaksut maksettu 27.7. jälkeen, valmistaudu esittämään maksukuitti kilpailukansliassa.

Kilpailukanslia
Kilpailukanslia auki klo 9-10 pääkatsomon ylätasanteella. (Numerolappujen nouto tämän jälkeen tarkentuu lähempänä)

Säännöt
9-13-vuotiaiden kilpailuissa noudatetaan Lasten yleisurheilusääntöjä.14-15-vuotiaiden kilpailuissa noudatetaan Suomen Urheiluliiton yleisurheilun mestaruuskilpailusääntöjä sekä IAAF:n yleisurheilun kansainvälisiä sääntöjä.

Kenttälajeissa suoritusten määrä 3+3
Kaikilla kilpailijoilla on kenttälajeissa 3 suoritusta ja 8 parasta pohjoissavolaista +3 suoritusta. Kilpailun ulkopuoliset pääsevät mukaan lisäkierroksille, jos tulos on vähintään yhtä suuri kuin 8. finalistilla. Jos osanottajia kahdeksan tai vähemmän kaikki suorittavat kuusi kierrosta.

Rimankorotukset
korkeus; Kilpailussa hyppää useampi ikäluokka yhtäaikaa. Riman korotukset 5 cm välein, kun kilpailussa on jäljellä yksi kilpailija jostakin ikäluokasta niin kilpailija voi valita myös pienemmän korotuksen. Muiden
vielä mukana olevien ikäluokkien kilpailijat voivat jättää nämä korkeudet väliin ja kilpailu jatkuu heillä normaalisti 5 cm korotuksella.
seiväs; Kilpailussa hyppää useampi ikäluokka samaan aikaan. Riman korotukset 10 cm välein, kun kilpailussa on jäljellä yksi kilpailija jostakin ikäluokasta niin kilpailija voi valita myös pienemmän korotuksen. Muiden
vielä mukana olevien ikäluokkien kilpailijat voivat jättää nämä korkeudet väliin ja kilpailu jatkuu heillä normaalisti 10 cm korotuksella.

Rintanumerot
Kilpailijalla on oltava numero kaikissa lajeissa. Kilpailunumerot ovat noudettavissa kilpailukansliasta seurakohtaisesti (pääkatsomon ylätasanne) . Numerot pitää palauttaa kioskin luona olevaan laatikkoon.

OSANOTON VARMISTUS
Osanoton varmistus kenttälajeissa viimeistään 15 min ennen lajin alkua suorituspaikalla.

Juoksuissa verkkovarmistus viimeistään 1 tunti ennen lajin alkua osoitteessa: https://www.tuloslista.com/varmistus/
Verkkovarmistuohje:
Valitse kilpailujen listasta 30.-31.7.2022 Sisuhuipentuma ja valitse seura, jonka varmistuksia haluat tehdä.
Syötä seurakoodi VARKKVSH22 (kaikilla seuroilla sama) ja tee varmistus, paina muutosten esikatselu ja lopuksi tallenna tiedot.
Onnistuneesta varmistuksesta tulee sähköpostikuittaus (huom. voi mennä roskapostiin). Mikäli verkkovarmistaminen ei onnistu, ota välittömästi yhteys tulospalveluun: 0504407109/Julia (viesti/soitto). Vain ajoissa osanottonsa varmistaneet urheilijat pääsevät mukaan kilpailuun!


Loppukilpailut
Pikamatkoilla (40m/60 m/100m) juostaan alkuerät, jos lajissa on yhdeksän kilpailijaa tai enemmän. Alkueristä kahdeksan (8) parasta aikojen perusteella loppukilpailuun.
Jos varmistusten jälkeen kilpailijoiden lukumäärä jää kahdeksaan tai alle, laji juostaan suoraan loppukilpailuna, aikataulussa alkuerien paikalla. Muut juoksumatkat suoraan loppukilpailuina

Omien heittovälineiden tarkistus/punnitus
Omien heittovälineiden tarkistus/punnitus on tehtävä vähintään 45 minuuttia ennen kilpailun alkua. Tarkistuspiste sijaitsee pääkatsomon päädyn pukutilassa, sisäänkäynti ulkoa.

Päällekkäin menevät aikataulut
Juoksuissa urheilijan tulee olla lähtöviivalla oikeaan aikaan
Kenttälajeissa urheilija voi suorittaa suoritusjärjestyksestä poikkeavassa paikassa. Asiasta on ilmoitettava kyseisen lajin lajijohtajalle. Kenttälajien osanotonvarmistukset tehtävä ajallaan


Urheilijoiden oleskelu kentällä
Verryttely kentän ympäristössä. Harjoittelu ulkoradoilla häiritsemättä kilpailua.

Huoltajien / vanhempien oleskelu kentällä
Suorituspaikoille vain urheilijat ja toimitsijat. Huoltajien paikka katsomossa

Pukuhuoneet ja pesutilat
Sijaitsevat pääkatsomon alakerrassa.

Palkintojen jako
Palkinnot jaetaan ensi tilassa tulosten valmistuttua kolmelle parhaalle. Seuraa kuulutuksia.

Ensiapu
Ensiapulaukku löytyy kioskista, katsomon eteläpäädyssä. Normaaliin kylmähoitoon tarkoitetut jää-/kylmäpussit ovat kilpailijoiden omalla vastuulla. SPR:n ensiapu paikalla.

Tulokset
Pääkatsomon ylätasanteella tulostaulut, joihin tulokset tulevat lajien valmistuttua. Tulokset nähtävissä myös; https://live.tuloslista.com/

Ruokailu
Kisapurtavaa löytyy pääkatsomon ylätasanteella sijaitsevasta KIOSKISTA. Myytävänä kahvia, teetä, pullaa, makkaraa, virvokkeita, jäätelöä ym. HUOM. Käteismaksu!
Järjestäjä: Varkauden Kenttä-Veikot

Menestystä kilpailuun,
Varkauden Kenttä-Veikot