Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
am-kilpailut
Aluemestaruuskilpailut 17/19v, Eteläinen- ja Kaakkoinen alue
ke-to 27.-28.07.Helsinki, Eläintarhan urheilukenttä
Järjestävä seuraHelsingfors IFK
WA-luokka-
WWW 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 27.07. klo 17:00 alkaen: 28.07. klo 17:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 24.07.2022 mennessä
Henkilö/Toimisto: Risto Sinkkonen
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 0400 885663
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 30 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Tiina Koskela-Koivisto
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja 26/7
Kilpailun lopullinen aikataulu on julkaistu. Tarkista muuttuneet ajat.

27.7. N19 ja N17 kolmiloikat hypätään klo 17:25. Jos kilpailija on ilmoittautunut myös 100m:lle, hänellä on mahdollisuus osallistua juoksuun kolmiloikkakilpailun aikana ja saada hypätä mahdollisesti väliin jäävä suoritus myöhemmin, kun sopii asiasta lajijohtajan kanssa.

Välineiden tarkastus kentänhoitajien toimiston vieressä pääkatsomon takana olevassa rakennuksessa klo 16:30-18:30.

Palkintojenjaot suoritetaan kenttälajipaikoilla lajin päätyttyä ja juoksuissa/kävelyissä lajin jälkeen kokonaistulosten selvittyä.

Live-tulospalvelu: https://live.tuloslista.com/11708

Verkkovarmistus on avattu.

21/7
Kilpailun kävelylajien järjestäminen on varmistunut.

20/7
Kilpailun kävelylajit saatetaan joutua perumaan, jos tapahtumaan ei saada kävelytuomareita. Asia varmistuu 21.7.

100m juoksut: Jos johonkin ikäsarjaan tulee 8 tai vähemmän varmistanutta urheilijaa, jää alkuerä pois. Loppukilpailu juostaan aikataulun mukaisesti.

- - - - - - - -

Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille

Juoksulajeissa ja kävelyissä osallistumisen varmistus on tehtävä viimeistään 60 minuuttia ennen lajin alkua sähköisesti.
VERKKOVARMISTUS:
http://tuloslista.com/varmistus
⁃ varmistuskoodi on kaikille seuroille sama ”Sesam”
⁃ verkkovarmistus avataan 26.7.

Jos ilmenee ongelmia verkkovarmistuksessa, soita 0400 885663 (Risto Sinkkonen). Tiedoksi että aina varmistukset eivät päivity ”livessä” vihreäksi, vaikka varmistus olisi tehty onnistuneesti. Jos olet saanut varmistuksesta kuittauksen sähköpostiisi, on varmistus tapahtunut ja voit tarvittaessa esittää viestin todisteena kilpailujärjestäjälle.

Kenttälajeissa osallistuminen varmistetaan suorituspaikalla nimenhuudon yhteydessä. Varmistuksen osalta on muistettava, että varmistettuihin lajeihin on osallistuttava tai menettää kilpailuoikeuden tuleviin lajeihin. Varmistusten peruutukset on tehtävä 60 min määräajan puitteissa, poikkeukset vain lääketieteellisin perustein.

Jälki-ilmoittautumiset: vuorokauden eli 24 tunnin kuluessa sähköpostitse. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta lajeihin, joihin ei ole yhtään ennakkoon ilmoittautunutta. Jälki-ilmoittautumiset pyydämme ensin varmistamaan puhelimitse ja luvan saatuanne maksamaan HIFK:n tilille FI45 8000 1501 7541 48 sekä liittämään sähköpostitse todiste maksusta yhdessä ilmoittautumisen kanssa. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista kilpailupaikalla.

Osallistumisoikeus:
Maksimissaan kuuteen (6) lajiin / kilpailu. 17-sarja on avoin nuoremmille. Osallistumisoikeus kaikilla lisenssiurheilijoilla. Finaaleihin hyväksytään ja mitalit jaetaan vain Eteläisen ja Kaakkoisen alueen seurojen urheilijoille. Myös kenttälajeissa kolmelle viimeiselle kierrokselle vain alueen urheilijat.

Kilpailussa on käytössä kilpailunumerot yli 400m:n juoksuissa ja kävelyissä. Numerot jaetaan ennen starttia lähtöpaikalla.