Aikataulu
Sarjat/Lajit 28.04. klo 17:30 alkaen:
Lajien lisätiedot
Ilmoittautuminen 24.04.2022 mennessä
Lisätiedot: Laskutetaan Varsy:n seurojen urheilijoilta, jälki-ilm. 10 euroa/laji maksetaan kilpailupaikalla
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 20 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
M/N19 sarjat 2003-04 syntyneet
M/N sarjat saa osallistua tänä vuonna vähintään 16 vuotta täyttävä urheilija.

Avoimet pm-kisat M/N-M/N17, kolme parasta/sarja palkitaan.

P/T14-15 sarjoissa pm-mitalit vain VARSY:n seurojen urheilijoille.

Pojilla ja tytöillä on oma yhdistetty joukkuekilpailu P14-15 ja T14-15, joissa joukkueen muodostaa kolme (3) juoksijaa. Seuran kolme parhaiten sijoittunutta juoksijaa molemmat ikäluokat huomioiden muodostaa seuran I-joukkueen, lähinnä seuraavat kolme II-joukkueen jne. Joukkuesijoituksia määrättäessä joukkueen juoksijoiden sijaluvut lasketaan yhteen ja pienimmän pistemäärän saavuttanut joukkue on voittanut.
Tasapisteiden sattuessa kolmannen juoksijan sijoitus ratkaisee järjestyksen siten, että se joukkue voittaa, jolla on parempi kolmas juoksija. Joukkuekilpailussa mahdolliset tasatilanteet ratkaistaan kaikista sijoituksista (jos seuran 3:lla ja 4:lla juoksijalla on sama sijoitus, ratkaisee aika). Molemmissa joukkuekilpailuissa palkitaan 3 parasta VARSY:n seuran joukkuetta.

Kilpailupaikalla ei ole käytössä pukuhuoneita/suihkutiloja. Virkistysalueen wc-tilat ovat käytössä (2 kpl).