Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
Pm-sisuviestit
la 20.08.Kauhajoki, Urheilukeskus
Järjestävä seuraKauhajoen Karhu
WA-luokka-
WWW 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 20.08. klo 12:00 alkaen:
  P15: 4 x 100m, 4 x 800m, 4 x 80m aj
  T15: 4 x 100m, 4 x 800m, 4 x 80m aj
  P13: 4 x 100m, 4 x 600m, 4 x 60m aj
  T13: 4 x 100m, 4 x 600m, 4 x 60m aj
  P11: 4 x 50m, 4 x 600m
  T11: 4 x 50m, 4 x 600m
  P9: 4 x 400m, 8 x 40m
  T9: 4 x 400m, 8 x 40m
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 16.08.2022 mennessä
Lisätiedot: Ilmoittautuminen osoitteeseen [email protected]. Jälki-ilmoittautuminen 18.8 mennessä, jonka jälkeen ei enää oteta ilmoittautumisia.
Ilmoittautumismaksut 12€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 20 € / laji.
Tilille FI71 4730 4020 1136 44
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Paula Kiukkonen
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 040 5782865
Tulospalvelu
Lisätietoja KILPAILUOHJEET SISUVIESTIT 2022

ILMOITTAUTUMINEN JA JUOKSUJÄRJESTYKSET
Ilmoittautuminen on tehtävä sähköpostilla 16.8 mennessä ja jälki-ilmoittautuminen 18.8 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä on seuran ilmoittava mihin viestiin seura osallistuu. Juoksijoiden nimet viestikohtaisesti juoksujärjestyksineen on ilmoitettava sähköpostilla 18.8 mennessä. Juoksujärjestyksiin toivotaan vain pieniä muutoksia kilpailupäivänä osannoton varmistuksen yhteydessä.

OSANOTTO-OIKEUS 
Urheilijalla on osanotto-oikeus kaikkiin kolmeen viestiin sarjassaan. Urheilija voi kilpailla syntymävuottaan vanhemmassa sarjassa, mutta voi osallistua samaan viestiin (400m, 600m, 800m / 50m, 100m / aitajuoksu) vain yhdessä sarjassa. Joukkueessa vähintään yhden juoksijan on oltava iältään kyseiseen sarjaan kuuluva urheilija. Jokaisella urheilijalla on oltava voimassa oleva lisenssi.
9 - vuotiaiden sarjassa voivat kilpailla 2015 - 2013 syntyneet urheilijat, ei nuoremmat. T/P9 sukkulaviestissä joukkueessa pitää olla vähintään 1 tyttö ja poika, eli 7 + 1 tai 1 + 7 käy tai muut vaihtoehdot siltä väliltä.

OSANOTONVARMISTUS 
Osanotonvarmistus on tehtävä 60 min ennen kunkin viestin alkua kisakansliaan. Tarkista kisakansliasta saatavassa seurakuoressa olevasta listasta joukkueiden juoksujärjestykset. Jos niihin on tarve tehdä muutoksia, toimita lista muutoksineen kilpailukansliaan viimeistään 60min ennen viestin alkua. Ilmoita kansliaan myös mahdolliset poisjäännit, se helpottaa järjestäjien toimintaa.

SEURAKOHTAISET NUMEROT 
Seurakohtaiset numerot ovat seurakuoressa. Pitkissä viesteissä (400-800m) seuran ykkösjoukkue käyttää aina samaa numerosarjaa, kakkosjoukkue omaansa, jne. Numerosarjan ensimmäinen numero/numeropari on seuranumero ja viimeinen osoittaa osuutta. Ankkureille jaetaan lähtöpaikalla lisäksi tarralla kiinnitettävät lahjenumerot jotka asetetaan oikean reiden ulkosyrjälle eikä sitä saa peittää.

Keskikentällä tapahtuvassa sukkulaviestissä ankkuri käyttää seurakohtaista numeroa, joka päättyy numeroon 4.

Omilla radoilla käytävissä viesteissä ei ole rintanumeroita, mutta niissä ankkureille jaetaan lahjenumerot ankkuriosuuden lähtöpaikalla. Lahjenumero on asetettava oikean reiden ulkosivulle. Sen peittämien esim. paidan helmalla on ehdottomasti kielletty. Lahjenumeroita ei kerätä pois. Numerolaput täytyy palauttaa kilpailukansliaan. Palauttamattomasta numerolapusta perimme 20e maksun. 

Mikäli joukkueita varmistaa 6 tai vähemmän, juostaan viesti suoraan loppukilpailuna aikatauluun merkityn loppukilpailun mukaisesti.

RATAJÄRJESTYKSET 
Ratajärjestykset julkaistaan live.tuloslista.com sivustolla viimeistään 20 min ennen kunkin juoksun alkua.

Pikaviesteissä juoksija saa asettaa radalle omia teippimerkkejään. Merkit saa asettaa rataan edellisen erän juostua. Huoltaja voi avustaa merkkien laitossa jonka jälkeen hänen on poistuttava radan ulkopuolelle.

JATKOONPÄÄSY PIKA- JA SUKKULAVIESTEISSÄ
Alkueristä loppukilpailuun selvitään aikojen perusteella. Sukkulaviestin loppukilpailuun pääsee 8 parasta joukkuetta, muihin pikaviesteihin 6 parasta joukkuetta. Mikäli johonkin pikaviestiin varmistaa enintään 6 joukkuetta, juostaan viesti suoraan loppukilpailuna.

KENTÄLLÄ OLO VIESTIEN AIKANA
Kentällä ovat kerrallaan vain juoksuvuorossa olevat kilpailijat. Muut kilpailijat, huoltajat ja katsojat ovat joko katsomossa tai radan ulkopuolella. Näin takaamme juoksijoille juoksurauhan ja kaikille mahdollisuuden seurata hyvin kisoja.

Keskikentällä tapahtuvan sukkulaviestin aikana sitä voi seurata keskikentällä juoksualueen sivulta.

VERRYTTELYALUE 
Juoksijoiden verryttelyalueena toimivat viereinen pesäpallokenttä sekä lähistöllä olevat jalkapallokentät. Myös uimahalli Virkun puisto tarjoaa hyvän mahdollisuuden verryttelyyn.

PALKINTOJENJAKO 
Palkinnot jaetaan kolmelle parhaalle joukkueelle pääkatsomon edessä aikataulun mukaisesti. Huolehdi että palkittavat joukkueet ovat silloin palkintokorokkeen lähistöllä.

OMAT SEURATELTAT 
Omia seuratelttoja voi pystyttää vihreälle nurmialueelle siten, että teltta ei ole liian lähellä kenttää.

KIOSKI
Kilpailupaikalla yleisöä, urheilijoita ja huoltajia palvelee kioski, jossa käteismaksu.
Lounasta on tarjolla mm. läheisellä ABC Kauhajoella.

PARKKIPAIKAT
Tilavin parkkipaikka löytyy Kenttätien varrelta. Bussit on myös hyvä ajaa sinne. Toinen parkkipaikka löytyy uimahalli Virkun lähettyviltä, mutta se on huomattavasti pienempi.

HUOM!! Sukkulaviestissä keskinurmella saa juosta sekä piikkareilla että nappiksilla.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi nauttimaan hienosta viestipäivästä!