Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku
Karttahaku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Tulospalveluohje

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Klaukkalan hyppykisat 1
ti 16.06.Nurmijärvi, Klaukkalan urheilukenttä
Järjestävä seuraNurmijärven Yleisurheilu
Wwwhttp://nurmijarvenyleisurheilu.fi/hyppykisat 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 16.06. klo 17:30 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 14.06.2020 mennessä
Lisätiedot: Ei jälki-ilmoittautumista. Ilmoittautuminen vain kilpailukalenterin kautta. Ilmoittautumismaksua ei peritä NYU:n jäseniltä.
Ilmoittautumismaksut 8€ / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Janne Edelman
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja Korkeuteen kaikki ilmoittautuvat M/N sarjaan sukupuolen mukaan ja iästä riippumatta. Pituuteen yli 11-vuotiaat imoittautuvat sarjoihin M/N ja enintään 11-vuotiaat sarjoihin P/T11.

Kaikki sarjat, mukaan lukien aikuisurheilijat, kilpailevat samanaikaisesti (ks. aikataulu).

Korkeushyppy kilpaillaan miesten ja naisten sarjoissa, joissa kilpailijat on jaettu kahteen hyppyryhmään, A ja B, tilastotulosten perusteella. Hyppyryhmät löytyvät aikataulun yhteydestä. Kummassakin hyppyryhmässä miehet ja naiset hyppäävät oman kilpailunsa. Korotukset 3 cm välein ja kun miesten tai naisten sarjassa on jäljellä yksi kilpailuja saa tämä valita seuraavan korkeuden yleisurheilun kansainvälisten sääntöjen mukaan vapaasti.

Pituudessa kilpaillaan kahdessa eri kilpailussa. Enintään 11-vuotiaat kilpailevat P/T11-sarjoissa, kilpailussa noudatetaan lastensääntöjä ja käytössä on ponnistusalue. 12-vuotiaat ja vanhemmat kilpailijat kilpailevat kansainvälisten yleisurheilusääntöjen mukaan M/N-sarjoissa.

Kilpailuohjeet löytyvät kotisivulinkin takaa.

Kokoontumisrajoituksen noudattamiseksi ja varoetäisyyksien toteuttamiseksi kilpailun järjestäjä varaa oikeuden rajoittaa osallistujien määrää tarvittaessa siten, että kilpailut voidaan järjestää turvallisesti.

Tulospalvelu: https://live.tuloslista.com/7667