Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
Avoimet pm-supersisuottelut
la-su 17.-18.08.Lapua, Lapuan urheilukenttä
Järjestävä seuraLapuan Virkiä
WA-luokka-
WWWhttps://www.virkiayu.fi 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 17.08. klo 10:00 alkaen:
    T13: 5-ottelu
    T12: 5-ottelu
    P11: 4-ottelu
    P10: 4-ottelu
18.08. klo 10:00 alkaen:
    P9: 4-ottelu
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 12.08.2019 mennessä
Lisätiedot: Jälki-ilmoittautumiset 16.8. klo 12 mennessä osoitteeseen [email protected]. Jos maksat koko seuran osanottomaksut kerralla, ilmoita maksun viesti kentässä SEURAN NIMI ja OTTELUJEN LKM. Jos maksat yksittäisten urheilijoiden osanottomaksuja, ilmoita viesti kentässä URHEILIJAN NIMI SEURA ja SARJA .
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 20 € / laji.
Tilille FI7047471020032130
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Pauliina Talvitie
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 040 8302382
Tulospalvelu
Lisätietoja Sarjoista lauantaina otellaan
P10 ja P11: 4-ottelu (60 m aj, korkeus, keihäs, 800m)
T12 ja T13: 5-ottelu (60 m aj, pituus, korkeus, keihäs, 800m)

Sunnuntaina otellaan
P9: 4-ottelu (40m, korkeus, keihäs, 800m)

OHJEITA KILPAILIJOILLE JA HUOLTAJILLE

Koska kentällä on käynnissä Supersisuotteluiden kanssa samanaikaisesti nuorten SM-moniottelut, kannattaa lukea alla olevat huolellisesti. Lisää ohjeita ja tietoja kisapäivien käytännöistä: http://www.virkiayu.fi/?id=469

Kilpailukanslia, osanoton varmistus ja kisaruokala

Osanoton varmistus tehdään kilpailukansliassa kirjallisesti 45 min ennen ottelun ensimmäisen lajin alkua. Kilpailukanslia sijaitsee Urheilutalon aulassa, josta löytyvät myös pukuhuoneet ja WC:t.
Kilpailukansliassa tarkistetaan osanottomaksut sekä jaetaan kilpailunumerot ja ennakkoon tilatut ruokaliput. Kisaruokala toimii kentän vieressä sijaitsevan Keskuskoulun ruokalassa. Kilpailupäivinä ruokalippuja on myynnissä rajoitetusti kentän kioskissa hintaan 7,50 e/kpl

Oleskelu kentällä

Rataa ympäröivän aidan sisäpuolella saavat oleskella vain kilpailuvuorossa olevat kilpailijat ja toimitsijat. Huoltajat, valmentajat, muut kilpailijat sekä yleisö seuraavat kilpailuja katsomosta tai em. aidan ulkopuolelta.

Verryttelyalue

Urheilukentän vieressä oleva pesäpallokenttä toimii verryttelykenttänä. Pitkien heittovälineiden käyttö on verryttelykentällä kielletty. Pitkien heittojen verryttelyheitot suoritetaan johdetusti kilpailupaikalla ennen kilpailun alkua. Verryttelyyn voi käyttää myös jokirannassa olevaa hiekkapohjaista kevyenliikenteen väylää.

Kilpailijoiden kokoontuminen

Kilpailijat kokoontuvat ennen kilpailua kokoontumisteltalle (Call room), joka sijaitsee etusuoran pohjoispuolella. Call Roomiin kokoonnutaan 25 minuuttia ennen ottelun ensimmäisen lajin alkua. Call Roomissa tarkistetaan myös kilpailunumerot ja niiden kiinnitys. Päivän ensimmäisen lajin osalta kentälle mennään vain johdetusti. Päivän muille lajisuorituspaikoille osallistujat menevät omatoimisesti. Käynnissä olevien kilpailujen aikana suorituspaikalle meno on kielletty.

Kilpailijoiden esittely

Kilpailijat esitellään otteluissa ennen ottelun ensimmäisen kenttälajin alkamista pääkatsomon edessä. Kokoontuminen kenttälajin suorituspaikalla, josta verryttelysuoritusten jälkeen johdetusti esittelyyn.

Omien heittovälineiden käyttö ja niiden tarkastus

Heittolajeissa on mahdollisuus käyttää omia heittovälineitä. Omat heittovälineet on jätettävä välinetarkastukseen viimeistään tuntia ennen lajin alkua. Välinetarkastus sijaitsee katsomorakennuksen alakerrassa; käynti katsomon takaa. Tarkastetut ja hyväksytyt välineet viedään järjestäjien toimesta kilpailupaikalle, missä hyväksytyt välineet ovat koko kilpailun ajan vapaasti kaikkien kilpailijoiden käytössä.
Omat välineet saa noutaa kilpailun jälkeen välinetarkastuspisteestä.