Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku
Karttahaku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Tulospalveluohje

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
pm-sisulisähuipentuma
la-su 27.-28.07.Jyväskylä, Harjun stadion
Järjestävä seuraJyväskylän Kenttäurheilijat
Wwwhttp://jku.fi/kilpailut/ 
Sarjat/Lajit 27.07. klo 12:00 alkaen: 28.07. klo 12:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 22.07.2019 mennessä
Ilmoittautumismaksut 8€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 16 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: JKU:n toimisto
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 014 218031
Tulospalvelu
Lisätietoja Osallistumisoikeus:

- kilpailuihin osallistumisoikeus on vain Kesyn alueen urheilijoilla,
mutta jos haluat osallistua kilpailun ulkopuolisena kisaamme, tee se sähköpostitse [email protected] ilmoittautumisajan puitteissa

- urheilijalla on osallistumisoikeus vain oman ikäluokkansa lajeihin (poikkeuksena 8-vuotiaat, s.2011, jotka saavat kilpailla 9-vuotiaiden sarjassa ja 14-vuotiaat 15-vuotiaiden sarjassa)

- osallistumisoikeus on enintään 4 lajiin (ei päiväkohtaisia rajoituksia) kahden päivän aikana. Jos haluat osallistua omassa sarjassasi useampaan kuin neljään lajiin (=kilpailun ulkopuolisena), ilmoita lisälajit sähköpostilla [email protected] ilmoittautumisajan puitteissa

-jos haluat osallistua kilpailun ulkopuolisena muihin sarjoihin, ilmoita sähköpostitse nimi, seura ja sarja mihin osallistut (osoite: [email protected]). Noudatamme ulkopuolisena kilpailemisen sääntöjä eli esim. pituussuuntaisissa lajeissa kolmen kierroksen jälkeen kisa päättyy, mikäli osanottajia on kahdeksan tai enemmän. Juoksulajeissa saa osallistua ainoastaan alkueriin, mikäli ei juosta suoraan finaalina.