Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku
Karttahaku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Tulospalveluohje

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Kansalliset
Janakkala Games
pe-su 13.-15.07.Janakkala, Liinalammen urheilukenttä
Järjestävä seuraJanakkalan Jana
Wwwhttp://www.janakkalanjana.info 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 13.07. klo 17:00 alkaen: 14.07. klo 10:00 alkaen: 15.07. klo 10:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 10.07.2018 mennessä
Lisätiedot: Ilmoittautumismaksu on maksettava ilmoittauduttaessa, kisapaikalla maksettaessa kyseessä on aina jälki-ilmoittautuminen. Janalaiset voivat ilmoittautua kilpailuun (2 lajia/kisapäivä) maksutta. Ylimääräiset lajit maksetaan tilille: FI67 5078 0820 0910 11. Huom! Ilmoittautumiset vain Kilpailukalenterin kautta. Huomioithan, että ilmoittautumisen maksaminen ei välttämättä onnistu matkapuhelimella!
Ilmoittautumismaksut 9€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 15 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Pirjo Rättyä
Sähköpostiosoite: pirjo.rattya@gmail.com
Puhelin: 040 0202218
Tulospalvelu
Lisätietoja Urheilijoiden lajimäärää ei ole muuten rajoitettu, mutta urheilija voi osallistua samaan lajiin vain yhdessä sarjassa saman kilpailun aikana.

Eräjaot tehdään torstaina SB:n mukaan. Juoksut nähtävissä Tuloslistassa sekä ilmoitustaululla kentällä. Kaikissa suorituksissa käytetään kilpailunumeroa (myös kenttälajit). Numerot noudettavissa infosta. Varmistaminen suorituspaikalla 15 minuuttia ennen lajin alkua. Tämä koskee myös juoksuja.

Kisapaikalla palveleva kisakioski, josta saa ostaa purtavaa ja virvoketta sekä urheilutarvikemyynti Urheilu-Shop Ala-Korpi. Tulossa edullisia tarjouksia, seuraa sivujamme!

Katso sivuiltamme lisätietoja esim. pysäköinnistä.

Muistattehan, että näkyvyys- ja turvallisuusyistä vanhempien ja valmentajien paikka on katsomossa ja kentän laidalla, ei kentällä!

Huom! Perjantain aikuisurheilijoiden lajit M/N 30-v. alkaen 5 vuoden välein. Ilmoittautuminen osoitteessa www.janakkalanjana.info.

9-15-v. sarjoissa kolme parasta palkitaan mitaleilla ja kilpailun voittaja saa myös Puuhamaa-aiheisen palkinnon. 17-19-v. sarjoissa kolme parasta palkitaan mitaleilla. Aikuisten sarjoissa ei mitalipalkintoja.